HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Kemény Dénes BL-sikere


benedekkemeny640_maszol.ro_1.jpgBenedek és Kemény, fotó: maszol.ro

Vörös ördög a medence partján. Talán nem mindenki tudja Kemény Dénesről, hogy a Manchester Unitednek szurkol és 2008-ban BL-győzelemhez segítette kedvenceit.

 

Manchester United szurkolói klub alakult Budapesten, az alapítók Kemény Dénest kérték fel tiszteletbeli elnöknek.

A magyar férfi vízilabda-válogatott az ő irányításával nyert három olimpiát, jelenleg pedig ő a szövetség elnöke. Kemény Dénes egyszer nyert vb-t a csapattal, a helyszín Barcelona. Itt játszotta története egyik legemlékezetesebb meccsét az MU.

                             az 1999-es BL-döntő: MU - Bayern 2-1

Sir Alex Ferguson csapata háromszor is járt Budapesten az utóbbi 20 évben. 1993-ban a Kispest-Honvéd kapott ki 3-2-re, a Zalaegerszeg viszont legyőzte Beckhaméket. A győztes gól szerzőjéről, Koplárovics Béláról még dalt is írtak.

                             2001-ben a ZTE legyőzte a Manchester Unitedet

 

Az 5-0-s United-győzelmet hozó visszavágó a fogadási csalásokban nyomozók érdeklődését is felkeltette. A harmadik áldozat a Debrecen volt 2005-ben.

Visszatérve Kemény Dénesre: a leghíresebb magyarországi MU-drukkernek többször volt lehetősége megnézni a United edzéseit, sőt, Sir Alex Ferguson dolgozószobájában is járt. Többek között a 2008-as pekingi diadalt megelőzően. Lehet, hogy Sir Alexnek is része van a mieink sikerében? Hozzátehetjük azonban, hogy abban az évben a Man United is megnyerte a BL-t. Mindenki gondoljon, amire akar :)

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.10. 17:06

Címkék: video kemény manchester united csapat alex ferguson kemény dénes

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr225072816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása