HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Szalai Ádám jobb, mint Détári?



Szalai550-0000.jpg                  A válogatottban is megy neki a gólszerzés fotó: mti    

Szalai Ádám tizenkettedik alkalommal köszönt be a Bundesliga I-ben. Az Augsburg elleni (1-1) találattal Ádám az a magyar játékos, aki egy szezonon belül a legtöbb gólt szerezte a német első osztályban. Détári Lajost szorította a második helyre. 

Szalai Ádám természetesen tovább nehezítheti a többi magyar trónkövetelő dolgát, hiszen 21 forduló alatt döntött magyar rekordot. Ráadásul a góllövőlista negyedik helyén áll, két góllal lemaradva az egyaránt 14-et szerző Kiessling, Lewandowski, Mandzukic triótól.

                "Ádám Szalaj" nem csak góljai miatt kedvelt Mainzban. Vezérszurkolóként is megállja a helyét - 0:33-tól

Ők az áldozatok: Bayern, Augsburg (2), Wolfsburg, Leverkusen, Hoffenheim (3), Werder, Hannover, Fürth (2).

"Minden focista álma, hogy hazájáért Küzdhessen". Ezt mondta Szalai, akit a tehetsége mellett az emberi tulajdonságai is alkalmassá teszik arra, hogy ikon váljon belőle.

            mesterhármas San Marino ellen, mi a másodikra szavazunk

Végül emlékezzünk meg Huszti Szabolcsról, aki gólpasszal ünnepelte 100. Bundesliga I-es meccsét, csapata pedig 1-0-ra nyert a Hoffenheim ellen. Sajnáljuk, hogy egyelőre nem növelheti válogatott góljainak számát.

 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.11. 06:50

Címkék: video csapat válogatott Szalai Mainz Szalai Ádám Huszti Szabolcs Huszti

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr335073356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Smeo 2013.02.15. 15:31:50

Détári Lajos és Szalai Ádám gólképességét összehasonlítani elég dilettáns dolog. Détári középpályás volt, Szalai befejező csatár. olyan, mintha Lampard/Gerrard és Rooney eredményességét hasonlítanánk össze. Más szerepkörben játszanak.
süti beállítások módosítása