HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Most akkor hogy is lesz ez? Nem jön a Rapid búcsúmeccsre


ftcstad.jpg

Dél körül még arról írtunk, hogy a Ferencváros az Újpest ellen búcsúzik tétmeccsen az Albert-stadiontól, a tényleges búcsúmeccs pedig az osztrák Rapid ellen lenne a tervek szerint. Most már az sem biztos, hogy a lilák elleni lesz az utolsó bajnoki.

"Pontos befogadóképességgel majd inkább az átadás után szolgálunk, de állítólag több mint 20000-en fognak beférni." Hát, igen. Nem véletlenül voltunk óvatosak az ilyen jellegű adatokkal. Azt is elkiabáltuk, hogy a Rapid elleni meccs másnapján indul a bontás. 

A www.ftc.hu - az MTI-re hivatkozva - a következő hírt adta ki 13:30-kor:

"A Ferencváros megkereste a Nemzeti Sport Központokat (NSK), mert a Puskás Ferenc Stadionban szeretné játszani hazai mérkőzéseit, mivel saját létesítményének, az Albert Stadionnak a bontása jövő hét csütörtökön kezdődik.
Schmidt Gábor, az NSK helyettes főigazgatója azt mondta az MTI érdeklődésére, hogy konkrétumról még nem tud beszámolni, mert azt kérték a fővárosi egyesülettől, hogy pontosítsa, milyen szolgáltatási csomagot kíván igénybe venni és hány mérkőzésről lenne szó. A sportvezető szerint e hét végére már körvonalazódhatnak az esetleges megállapodás részletei.
A Ferencváros utolsó tétmérkőzését vasárnap az ősi rivális Újpest ellen játssza az Albert Stadionban, majd szerdán az osztrák Rapid Wien elleni barátságos találkozóval búcsúztatja el az arénát. Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készülhet el. (MTI)"

227 perc viszont sok idő. A klub hivatalos honlapja ismét a Magyar Távirati Irodára támaszkodva a következőt közölte:

"Még nincs meg a közbeszerzési pályázat győztese, így a korábbi hírekkel ellentétben csütörtökön nem kezdődik meg az Albert Stadion bontása.
A Ferencváros labdarúgóklubjától származó információ szerint nem kerül sor szerdán a létesítmény búcsúztatására sem, a zöld-fehérek a Rapid Wiennel szerettek volna játszani, de az osztrák együttesnek nem felelt meg az időpont.
Az egyesület keddi tájékoztatása szerint több együttessel is tárgyalásban állnak a búcsúmeccset illetően, mivel az FTC méltóképpen szeretné elbúcsúztatni a stadiont, amely 1974 óta szolgál a csapat otthonául.
Arra a kérdésre, hogy így valóban vasárnap az ősi rivális Újpest elleni bajnoki találkozó lesz-e az utolsó tétmérkőzés az arénában, a klub nem adott egyértelmű választ.
A Ferencváros több tárgyalást folytatott arra a helyzetre készülve, amikor már nem játszhatja jelenlegi stadionjában a hazai meccseit, az egyik lehetséges opció a Puskás Ferenc Stadion.
Az új stadion a tervek szerint 2014 őszére készül el. (MTI)"

Az Újpest ellen - jelenlegi állás szerint - biztos lesz meccs

 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.03.05. 21:44

Címkék: stadion olimpia válogatott ferencváros vvk Sándor Újpest Bajnokok Ligája Müller Rapid Wien Albert Albert-stadion

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr955118771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása