HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Tik vagytok parasztok - üzenetek a pályán és a fészen


feyenoord-baby-thumb.jpg

Az egyik sportújság példányszám-növelő akciójának keretein belül a román sport legendái - akiket biztos, hogy megvezettek - üzentek tiszteletlenül Görbicz Anitának a Valcea - Győri Audi ETO kézilabda BL-elődöntő előtt. A magyar fociban is voltak kevésbé sikeres megnyilvánulások.

2002-ben egy balul sikerült szezon végén búcsúzni kényszerült az NB I-től a Vasas labdarúgó-csapata. Az angyalföldieket Tornyi Barnabás irányította a bajnokság hajrájában. Az utolsó fordulóban Kispestre látogatott a Vasas. A Honvéd első számú gólvágója az a Marius Sasu volt akkoriban, aki Tornyi Barnabás kispesti edzősködése alatt igazolt a Bozsik-stadionba, még 2001 elején. A mestert egy Debrecen ellen 4-2-re megnyert meccs után menesztette a vezetőség, amelyen Sasu két gólt vágott. A tulajdonosok állítólag sérelmezték, hogy Sasu nem játszik eleget, holott Tornyi szorgalmazta a Honvéd akkori szintjén drága légiós leigazolását. A játékos és az edző oda-vissza sérelmezte a másik sajtóban tett nyilatkozatait. 

A Vasas kiesésének évében a Kispest a hetedik helyen végzett a bajnokságban, de Sasu nagyon rápörgött a Vasas elleni meccsre. A félidőben Tornyiék vezettek, majd Sasu két góljának is köszönhetően 3-1-re nyert a Kispest. A román gólvadász pedig üzent, ami 3:46-nál látható. Tornyi 7:54-nél reagál.

Sasu - még ha szellemileg nem is volt a csúcson Tornyi szerint - amúgy sokáig vitte a hátán a Kispestet, de ő is részese volt a Honvéd szégyenletes kiesésének.

Verhető ellenfelet kapott a Ferencváros a 2011-12-es Magyar Kupa 5. fordulójában, a zöld-fehérek a Békéscsaba ellen küzdöttek meg oda-visszavágós rendszerben. A csabai 0-0 nem volt különösebben vészjósló, a gólcsendet rá lehetett fogni a nagy ködre. Az Üllői úti visszavágón elszabadult a pokol. Kétszer is vezetett a Fradi, ám a Békéscsaba mindkétszer egyenlített, így idegenben lőtt több góllal a viharsarkiak jutottak tovább. A Ferencváros rúgott ugyan egy 11-es gólt, Détári Lajos akkori szakmai igazgató mégis a chilei Miguel Álvaro García játékvezetőt szidta. Miután a békéscsabai Balogh Miklós rácsúszott a Klein lábfejére, a ferencvárosiak cseh játékosát le kellett hozni, több cserelehetősége viszont nem volt Détárinak. Balogh pedig még sárga lapot sem kapott az eset után. 

 Balogh belépője 5:14-nél

Ezután jött a fekete leves, mégpedig a legismertebb közösségi portálon. Egyik ismerőse "Cél a kupagyőzelem! Meg egy-két törött láb a zsákba."  beírására a következőt reagálta Balogh: "Csak a szerdait törlesztettem le...". Óriási hülyeségre óriási felháborodás volt a reakció. Balogh végül a szabálytalanságért és a bejegyzésért is elnézést kért, klubja viszont pénzbüntetéssel sújtotta őt. 

A 2011-12-es NB I egyik "legfurcsább" meccse volt a DVSC és a nyeretlen ZTE összecsapása, ahol a Loki 0-2-es félidő után 15 perc alatt berámolt egy ötöst a szlovén Jahics kapujába. A hálóőr amúgy jól védett, de öngólja miatt zrikálta őt a debreceni közönség. 6-2 is lehetett volna a vége, ám a végén Jahics kivédett egy büntetőt, majd nem túl elegáns módon üzent a szurkolóknak.

Jahics védett, majd üzent, 2:45-nél

A legfrappánsabb üzenet Görbicz Anitáé volt: ő nyolc góllal válaszolt.

 

 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.04.08. 19:37

Címkék: video facebook görbicz ftc tornyi sasu balogh miklós pro sport

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr625211945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása