HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Karl Erik Böhn távozik a kisapdról? Kit érdekel?


Ugye mindenki emlékszik a női kézilabda Eb magyar -szerb bronzmeccsére?A magyar női kézilabdázás legnagyobb sikere volt ez az utóbbi időben, válogatott szinten. A siker egyik kovácsa Karl Erik Böhn, akit nem fogadtak kitörő örömmel itthon, de barátságos természetével -és persze ezzel a bronzzal- sokakat maga mellé állított. Ám fáradtnak érezte magát.

 

Böhn ezért egy oslói klinikán járt, ahol akut leukémiát diagnosztizáltak a szervezetében, ami a vérképző rendszer rosszindulatú megbetegedését jelenti.

"Ha úgy alakul, hogy ennyi volt megírva, boldogan léphetek le a színről."


Ezt a Nemzeti Sportnak nyilatkozta a kapitány, de hozzátette: hisz abban, hogy meggyógyul, de nem ígér semmit. Mi is hiszünk benne!

A norvég TV 2 azt írja internetes oldalán, hogy Norvégiában 70-80% az akut leukémiában szenvedők túlélési esélye.

                Böhn a Győri Audi ETO vezetőedzőjeként robbant be a magyar köztudatba

Ha a norvég szakember állapota nem engedi, hogy dolgozzon, úgy a kapitányi teendőket ideiglenesen Böhn segítője, Siti Beáta látja majd el.

Böhn a Sport Klub kézilabda magazinjában főzőcskézett is

Hajrá, Karl Erik!

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.07. 10:00

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr445067042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása