HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Újabb négy, aki elviszi a balhét


bunda.jpg

Böde Dániel még idegeskedett is a meccs szünetében. A mesterhármasig jutó robusztus csatár megfogalmazása szerint ahelyett, hogy kitömték volna a siófokiakat, nekiálltak bu**zni. Akkor még nem sejthette, hogy az ellenfél is a sok gólért játszott, csak nem úgy, ahogy ő.

T. Zoltán, P. Szabolcs, K. Zoltán, G. András - újabb négy madár, akik csatlakozhatnak azokhoz, akik elviszik a balhét. Mindannyian a Siófok játékosai (voltak), és a szingapúri vonal kérésére sok góllal kellett lehozniuk a tavaszi FTC-Siófok bajnokit. Rúgni ugyebár nehezebb, mint kapni, így a mesterhármasig jutó Bödére bízták a feladat oroszlánrészét. 4-2 lett a meccs, állítólag a fent említett monogram-keresztnév kombinációk hathatós közreműködésével. Ők azonban tagadják az ellenük felhozott vádakat. Van köztük rutinos gyanúsított, nehéz lett volna tőlük elvárni, hogy sírva fakadnak és dalolnak, mint pár hete a nyaralásra gyűjtő partjelző.

T. Zoltán nem tudni, hogy egyenlő-e Takács Zoltánnal, de valamiért eszembe jutott. Az NB I-ben Kispesten bemutatkozó hátvéd közel 10-szer - ez parádésabban hangzik, mint a 8-szor - volt U21-es válogatott és még a felnőttek között is játszott egy percet az Antigua és Barbuda elleni lakókocsis, lelátó nélküli pályán rendezett meccsen.

2008. augusztusában a DVSC játékosa volt a bombaerős szabadrúgásairól híres, ám azoktól az évek során megszabaduló játékos. Ebben az időszakban a Young Boys ellen játszott UEFA-kupa-meccset a Loki, amin ugyanúgy potyogtak a gólok, mint az FTC-Siófok meccsen. A közös a két mérkőzésben, hogy mind a kettő felkeltette a nyomozó szervek érdeklődését, és egy T. Zoltán nevű srác akkor is gyanúba keveredett, meg most is. Meglepő módon persze kimosta magát, nincs kétségem afelől, hogy most is sikerül majd neki.

Potyogtak a gólok a Young Boys-Debrecenen

Volt egy K. Zoltán is a két mérkőzésen, de az ötszörös válogatott debreceni Kiss védelmében - aki játszott a Young Boys ellen - el kell mondani, hogy az FTC-Siófok bajnokin nem ő játszott ilyen néven, hanem egy nála hat évvel fiatalabb, kisternyei születésű jóember, akit biztosan nem ismernék meg az utcán, de még a pályán sem, pedig heti rendszerességgel járok magyar meccsekre. De így, hogy látom az Újpest nevét korábbi klubjai között, legalább már név szerint be tudom azonosítani. A Fradi ellen amúgy 9 perc jutott neki - ekkorra a küldetés már teljesült, már ha valóban a sok gól volt a feladat, nem pedig az, hogy kapjon ki legalább kettővel a Siófok, mert ez csak a 89. percben lett meg.

A P. Szabolcs névről egy Pál vezetéknevű ugrik be, aki Diósgyőrből került végleg Siófokra. A korábban az MTK-nál is megfordult játékos gólt szerzett a számomra szintén bűzlő Siófok - MTK meccsen (0-1-ről 2-1 a Balatonnak), és a Paksnak is betalált. Az a legszebb az ilyen focistákban, hogy szerintem senkinek sincs semmi élménye velük kapcsolatban, és mégis évekig eltengődnek az első, vagy a másodosztályban. Igazából lódítottam, amikor azt írtam, hogy beugrott a neve - helyesebb kifejezés, hogy a gugli ezt a találatot dobta ki.

G.(ál) András legalább az U20-ban eljutott válogatottságig, amúgy ő is csak csereként lépett pályára a Puskás-stadionban a Fradi ellen.

bunda-kenesei-zoltan.jpgA szingapúriak magyarországi nagykövete, K. Zoltán - fotó: www.blikk.hu

Csak az nem látja, hogy egy cseppet sem ijedtek meg a fogadási csalások aktív résztvevői, aki nem akarja látni a fától az erdőt. Továbbra is a szemünk előtt zajlik minden, legyen szó válogatott meccsről, nemzetközi, magyar, vagy ligakupáról, kiesési rangadóról, BL-ről, vb-ről, Eb-ről, vagy bármilyen utánpótlásmeccsről. Nem magyar, vagy balkáni sajátosság ez, hanem a világon mindenhol virágzik az iparág. Semmi nem fog történni, ha lecsuknak 50-100 balekot. A rendszer beteg, és a fejétől bűzlik a hal! A szurkolókon kívül senkinek sem érdeke, hogy változás legyen. Nem is annyira más téma: így a végén eszembe jutott, hogy milyen szimpatikus csapat a Konföderációs Kupán átlag nyolc gólt kapó Tahiti válogatottja. Miért is voltak ott?

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.06.26. 10:43

Címkék: videó tippmix ftc siófok ferencváros tahiti kiss zoltán takács zoltán konföderációs kupa böde fogadási botrány Video gál andrás pál szabolcs tipszmiksz tipszmix

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr425378630

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.26. 14:02:33

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása