HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Budapesten az FTC? Így lenne helyes!


                    1995-ben vb-ezüstérmes lett a magyar női kézilabda-válogatott

Kökény Bea, az FTC-Rail Cargo Hungaria ügyvezetője a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, gondolkoznak azon, hogy a lányok Bajnokok Ligája-elődöntőbe jutása esetén Dabas helyett a Budapest Arénában játszana a csapat. 

A korábbi válogatott, olimpiai bronzérmes Kökény a nemzet csapattal is megízlelhette, milyen a budapesti atmoszféra. Az 1995-ös osztrák-magyar közös vb-n a döntő kivételével az összes meccsét a magyar fővárosban játszotta Laurencz László csapata.

Magyaros történet, hogy eredetileg az azóta már leégett Budapest Sportcsarnokban lettek volna a budapesti mérkőzések, ám a decemberi időpont a karácsonyi vásár szervezőié lett. Így játszottunk a jóval kisebb Körcsarnokban, a Dél-Korea elleni döntőt pedig Bécsújhelyen.

                                                BS - 1999-ben leégett

A Ferencváros kézilabdázói megérdemelnének egy saját csarnokot, ami alkalmas ilyen rangos meccsek lejátszásra is, ettől függetlenül mi bárhol megnéznénk egy FTC - Győr BL-döntőt. 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.09. 14:15

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr575070903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása