HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Visszadja a Veszprém a tavalyi kölcsönt? Minek, úgysem kell nekik!


nagy_vehir.hu.jpgfotó: www.vehir.hu

Tavaly a Veszprémnek győznie kellett az Atlético ellen a BL csoportköréből való továbbjutáshoz, ami sikerült is a magyar bajnoknak. Sokan úgy gondolták, hogy ehhez a sikerhez kellett a vendégek jó indulata is, amit viszonozni kell majd. Idén jött el az alkalom, de minek segíteni rajtuk, ha ők nem akarják?

Így nyert tavaly a Veszprém az Atlético ellen:

Idén jött volna el a kölcsön törlesztése, de a B-csoport első helyére törő Veszprémnek ismét nagyobb szüksége lesz a győzelemre, az Atlético pedig gyakorlatilag feltartott kézzel, Kiril Lazarov nélkül érkezett a királynék városába. A madridiak a Király-kupa jövő heti küzdelmeire koncentrálnak, a harmadik helyük pedig biztosítva van a BL-ben. Sok spanyol csapathoz hasonlóan az Atlético anyagi helyzete sem túl rózsás, így alább adtak az igényekből a Ciudad Real utódcsapatánál. Veszprémben nem tudjuk, mi a helyzet, de a Costanta elleni meccs előtt az egyik veszprémi játékos elhintett egy félmondatot a sportnapilapban, hogy vannak kisebb gondok a klub háza táján. Általában nem az öltöző kulcsa szokott eltűnni a portáról, a csapat teljesítményén mindenesetre nem látszott eddig, hogy nagy baj lenne. A Veszprém 2008-ban KEK-et nyert, jó lenne újra ünnepelni. Mondjuk egy BL Final Fourt.

így ünnepeltek a veszprémiek a 2008-as KEK-győzelem után

Amennyiben összejön a csoportgyőzelem, úgy valamelyik csoport negyedik helyezettje játszana a veszprémiekkel az egyenes kieséses szakaszban.

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.23. 10:39

Címkék: veszprém kézilabda bajnokok ligája nagy lászló atlético madrid csapat mkb atletico mkb veszprém vujin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr365099779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása