HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Extázis az esőben - válogatás a legszebb magyar gólörömök közül


hun-ire.jpg

Juhász Robi bevágta, majd ugrott egy seggest a vízbe. Bogdán Ádámot összekeverték Árpáddal, viszont itt tényleg nem Roliról, hanem Robiról van szó. A hóesésből péntekre eső lett, de újra voltak/lesznek meccsek az NB I-ben. A felázott talajon az állva maradásért is meg kell szenvedni, hát még a gólért! De ha összejön, akkor lehet örülni.

Az 1981-ben született Palásthy Norbert egy végtelenül rendes srác, csatár létére azonban általában öt gól alatt termel egy évben, tíz fölé pedig igazán ritkán jut. 2004 és 2007 között viszont volt jó három éve a Vácban, amikor 70 meccsen 31 gólt szerzett. A Vác előtt az akkor NB II-es REAC-nál futballozott. Talán emiatt a gólöröme miatt figyeltek fel rá a Dunakanyarban.

2010-ben a történelmi Magyarország területén lévő Vajdaság két településének csapatai játszottak egymás ellen a szerb ötödosztályban. A vendég Napredak Cestereg (Csősztelek) játékosai a tőlük 11 kilométerre fekvő Torda csapatához, az Olympiához látogattak. A mérkőzés képei az egész világot bejárták. A magyarosított kommentárral futó gólöröm miatt megérte lejátszani a meccset. Az Olympia játékosa, Juhász Róbert híres lett.

Természetesen egyéb verziók is születtek. Az alábbi videón egy Napredak-gól is látható.

Az 1997-98-as bajnokságban utolsó előtti fordulójában a kiesés elől menekülő Békéscsabának a nagy rivális Diósgyőr ellen kellett volna nyernie, hogy pontelőnyre tegyen szert a Videotonnal szemben. Viharszünet is volt ezen a napon a Viharsarokban, 1-0-ra ment ekkor a Diósgyőr. Csapata szenvedését látva az egyik szurkoló a kezébe vette az irányítást. A szezon gólját lőtte az illető.

szurkolói gól és gólöröm 0:56-nál

A viharszünet után csak Dobi Róbert vett róla példát és ez a győzelem is nagyon hiányzott a Csabának a végén. A lilák (sokkal) rosszabb gólaránnyal maradtak le az osztályozós helyről, amit a Videoton kaparintott meg. Pedig egymás elleni eredményben - idegenben szerzett góllal - az Előre volt a jobb: idegenben 1-5, otthon 4-0. Egy évvel később amúgy a Vidi esett ki úgy, hogy eggyel rosszabb volt a gólkülönbsége, mint a Siófoknak.

Ezek a jelenetek egyszeriek és megismételhetetlenek voltak, de érdemes nézni az NB I hétvégi fordulóját, hátha látunk valami hasonlót.

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.03.30. 08:17

Címkék: video vajdaság békéscsaba csapat videoton nb i napredak szerb ötödosztály

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr65183595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása