HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Sportszív - Top5 magyar sportolópárok


heart-care.jpg

Életük a sport, és talán ennek köszönhetően találtak egymásra. Mi lesz, ha vegyítjük a focit a kézilabdával, vagy a kajakot a kézilabdával? A kajak és az úszás talán már jobban passzolnak egymáshoz. Az öt legszebb, vagy legjobb magyar sportolópárt próbáltuk megtalálni. Ha valaki érzékeny, akkor készítsen zsepit, mert nem mindegyikük sztorija végződött heppienddel.   

Czvitkovics Péter válogatott labdarúgó, és Nagy Ivett Eb-bronzérmes kézilabdázó a 2000-es évek közepén alkottak egy párt. A románcnak már régen vége van, de a saját véleményem az, hogy szép párt alkottak. Az ötödik helyre jók nálam. Nagy Ivett azóta Zubai Szabolccsal is járt, de már ennek a kapcsolatnak is vége van. Zubai amúgy a szintén kézilabdázó (egyben korábbi szerelme), Valovics Nóra kedvese jelenleg. 

czvitkovics_nagyi_haon.hu.jpgCzvitkovics Péter és Nagy Ivett, fotó: www.haon.hu

Pikáns sztori a Kovács-Csipes duóé. A negyedik helyre jók, mert külső a szemlélő számára talán annyira nem illettek össze, viszont mindkettőjüket szeretjük, mint sportolókat. Ők alkották a legeredményesebb párt sportszakmai szempontból. Szöul olimpiai bajnok kajakosa, Csipes Ferenc, és a háromszoros olimpiai bajnok Kovács Katalin 39 világbajnoki aranyat nyertek együtt a 4 olimpiai bajnoki cím mellé. Csipes Ferenc 2008 novemberében lett a Honvédnál Kovács Kati edzője, a sajtó 2010 tavaszán boronálta őket össze. Kapcsolatukat tagadták, aztán amolyan tabutéma volt a nyilvánosság előtt, de igazából már vége van a románcnak. Kovács Katinak Csipes előtt egy világbajnok kenus, Hoffmann Ervin volt a párja 13 évig. Ebből 2 évig házasok is voltak. 

csipeskovács_blikk.jpgolimpiai bajnokok egymás közt, fotó: www.blikk.hu

Talán a legismertebb sportolópárt alkotja Vincze Ottó és Görbicz Anita. A hölgy világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó, Vincze pedig 11-szeres válogatott labdarúgó volt, jelenleg szakkommentátorként üzemel, és az egyik energiaszolgáltató családi nagykövete. Ebből a szempontból nem szép, hogy az akkor családos Vincze Görbicz Anitával kavart, de fiát példamutató módon neveli, és öt éve már biztos, hogy együtt van a tavasztól remélhetőleg BL-győztes Görbiczcel. Nekem egyikük sem szimpatikus, viszont ránézésre összeillenek, és még jól is sportolnak, ezért kerülnek a harmadik helyre.  

10_o_GorbiczVicze7-CZ_blikk.hu_1.jpgVincze Ottóék együtt, fotó: www.blikk.hu

Két londoni olimpikon, akik közül az egyik aranyéremmel tért haza a 2012-es olimpiáról. Ha az év elején születik ez az írás, akkor toronymagasan Dombi Rudolf és Verrasztó Evelyn úszónő vitték volna el az első helyet, ám január vége óta ők külön utakon járnak. Így azért nem lehet első helyre beérni. Pedig - szintén ránézésre - nagyon összeillettek. 

dombiverraszto.sport.hir24.hu.jpgfotó: www.sport.hir.24.hu

Egyikük szépségével, másikuk pedig a sármjával hódít. Tápai Szabina kézilabdázik, de eddig a sportág szépségei között lett egyedül az első, bár az irányító segítségével idén szárnyal a Vác a KEK-ben. Kucsera Gábor kajakos világbajnok, de nála valahogy elmaradnak mostanában az eredmények, pedig többre lenne hivatott a kezdeti sikerek alapján. A párnak nem jött össze első próbálkozásra a hosszú távú szerelem. Kucsera nagy nőcsábász hírében állt, de Tápai sem magányosan várakozott. Kucsera többek között Sári Évivel is együtt volt, de aztán újra, és talán végleg rátalált Tápaira. Szépen zárult számukra a 2012-es év, Kucsera ugyanis eljegyezte szerelmét. Emiatt övék az első hely!

kucseratapai.jpg

Éljenek a jegyesek! fotó: www.blikk.hu

Tudom, hogy még sokaknak itt lett volna a helyük, ez a ranglista is teljesen szubjektív. Ha másként gondoljátok, adjatok tippeket!

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.03.11. 09:24

Címkék: ferencváros kucsera görbicz anita olimpiai bajnok vincze ottó verrasztó evelyn tápai dombi rudolf kovács Katalin Csipes ferenc czvitkovics péter nagy ivett

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr125126525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

notbuddhistprslave 2013.03.12. 09:22:54

ez most komoly, hogy "5 sportolópárOK?" és címben? magyar középfokún ezért buktatják a külföldit.

plazmatik 2013.03.12. 09:41:10

Valovics Nóra nem fejezte be pályafutását, jelenleg a Kiskunhalas játékosa.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2013.03.12. 09:47:02

Kökény Bea - Imre Géza páros több tekintetben is No.1. Szerintem.

Mundr 2013.03.12. 10:11:59

@szuperapu: Egyetértek, ebben a top5-ben vannak egészen kínosak is

Holly Goly 2013.03.12. 10:26:54

Zsivóczky Attila + Farkas Györgyi páros? ők legalább nem cikik...

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2013.03.12. 10:38:28

Ja, és bár végül elváltak:
Székely Éva és Gyarmati Dezső (olimpiai aranyak számát tekintve sikeres páros)

De a közös lányuk Gyarmati Andrea is sikersportolóhoz kötötte egy ideig Hesz Mihály személyében. Sajnos az a házasság sem volt tartós...

Tapmancs 2013.03.12. 16:22:38

Ápdét Norbi - Rubint Réka?

azarcakimeghúzottegymarslakót 2013.03.12. 17:16:10

Gyepi és a mellbimbó nélküli múkorcsolyázó csaj?

profilo 2013.03.12. 19:30:10

@Tapmancs:

Na,ezt itt most azonnal fejezd abba!

:)
süti beállítások módosítása