HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Fazekasék árnyékában - Mikler Roland, az álomkapus


mikler_1.jpgfotó: www.borsonline.hu

Mikler Rolandnak szerencsét hozott a Minszk elleni BL-meccsen kapott 21 gólja. Szombaton épp ezeknek nem örülhetett, amúgy minden másnak igen. Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) is felfigyelt a magyar kapus bravúrjaira, Mikler így bekerült a Bajnokok Ligája hétvégi fordulójának álomcsapatába. Ő a remény Fazekas Nándorék után.

 

 

Közel 2 méter magas, majdnem 100 kiló, és a szíve is óriási. Ő Mikler Roland. 2001-től nyolc éven át szolgálta a Dunaferrt, aztán feljebb lépett, és a Pick-Szegeddel rendszeres résztvevője a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának.

mikler_nemzetisport.hu.jpg vezér a válogatottban is - fotó: www.nemzetisport.hu

Szathmári János (303 válogatottság), Puljezevics Nenad (ő 40-szer volt válogatott), és Fazekas Nándor (a maga 219 válogatott fellépésével). Csak három név, akiket pótolnia kell, el kell feledtetnie Miklernek a nemzeti csapat kapuját őrizve. Fazekas Nándor 2012 októberében lemondta a válogatottságot, így 28 évesen most már Roland az első számú kapus Mocsai Lajos szövetségi kapitánynál. Remélhetőleg még messze van a csúcs Mikler számára, de szerintünk is jó választás őt betenni a BL álomcsapatába.

 

 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.18. 20:21

Címkék: kézilabda csapat válogatott pick szeged mikler roland pick-szeged

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr245087355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása