Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Csonttörő János és a többiek - sérülések a magyar futballpályákon


Gera_QPR_WBA_serules2_640.jpg

Egy-egy mérkőzés jó esetben látványos cselekről, gólokról marad emlékezetes, ám vannak esetek, amikor rosszul alakulnak a dolgok. Törés, zúzás, szakadás - íme egy-két emlékezetes sérülés a magyar pályákról.

Az élre kívánkozik Romanek János sérülése az 1992 tavaszi FTC - Vác meccsről. A tettes az amúgy végtelenül sportszerű és szerény, de kőkemény védő, Keller József. Knézy Jenő kiderítette, hogy szándékosságról szó sem volt. Még szerencse.

Véber György 1998-ban, a diósgyőri Nagy Sándor miatt járt pórul, nyílt lábtörést szenvedett. Ez is nagyon csúnya sérülés volt, ráadásul a diósgyőri szurkolók, akiket dobó Kata egyik reklámszerepe ihletett meg, még üzentek is Vébernek a következő Újpest - DFC meccsen: "szia Gyuri, Kata vagyok, van még egy lábad?". Vébert az vigasztalhatta, hogy már ebben a szezonban pályára biceghetett a Kispest elleni bajnoki ünneplés alkalmával.

Véber sérülése 1:45-nél

Mátyus János egy 1998-as Kispest - Ferencvároson tette jégre Csertői Aurélt. Szerencsére nem maradt róla közeli felvétel.

Csertői sérülése 1:37-nél

És van, amikor a kapufa van rossz helyen.

És valamikor a csapattárs okoz sérülést: Halmai Gábor a válogatott edzőtáborában rúgta le véletlenül Wukovics Lászlót, akinek bevérzett a veséje, a dánok elleni barátságos meccsen pedig John Jensent küldte kórházba. Az Arsenal játékosának a térde ment tropára.

Cikkünk végén azért jelezném, hogy nem csak Magyarországon fordulnak elő ilyen sérülések. Íme pár külföldi példa, szigorúan erős idegzetűeknek!

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.20. 16:00

Címkék: sérülés csapat mátyus keller kapufa csertői 18+ romanek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr45093179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása