HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Aki világbajnoki ezüstéremhez segítette Kökény Beáékat... Bódi László emlékére


cipo (1).jpgMost nem nagyon tudok mit írni, ezért Te fogsz segíteni!

Nálunk a magyar női kézilabda-válogatott Himnuszával, Erdei "Madár" Zsolt bevonuló zenéjével búcsúzik Bódi László, becenevén Cipő. 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.03.11. 17:38

Címkék: video kézilabda csapat Republic Cipő Bódi László Kökény Bea

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr495128140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Közbiztonság Szilárd 2013.03.13. 14:58:26

Hát aki vb-ezüstéremhez segyítette őket, az leginkább a magyar közönség meg elsősorban Laurencz Laci bácsi volt.

Ez a (mellesleg meglehetősen gagyi szar) szám - a Szállj el, kismadár - csak egy volt azok közül, amelyek szóltak a sportcsarnokokban, ahol a magyar válogatott játszott. Ha ott lettél volna, vagy legalább tévén nézted volna, tudnád.

A női kézilabda-válogatott himnusza pedig a magyar Himnusz, Kölcsey szövege, Erkel zenéje. Faszságokat nem kéne irkálni.

Cipőnek pedig maximális tisztelet, mivel a gagyik mellett sok nagyon jó számot is írt, és mindemellett meg a tényleg hatalmas sikerek mellett meg tudott maradni egy sztárallűrök nélküli szerény gyereknek. Ez kevesek képessége.

(Az már a magyar közönség kritikája, hogy a szar számokból lettek az országos slágerek - ez kell a népnek. Lásd 3+2, Lagzi Lajcsi és társaik, lemezeladásban azóta is verhetelenek.)
süti beállítások módosítása