HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Focisták az utakon


20090829bodnarbal.jpg

Aki vezetői engedélyt szerez, és autóval, vagy egyéb járművel közlekedik, az tisztában van vele, hogy mit vállal. Nem csak a saját, de mások életéért is felel. A közlekedési balesetek a mindennapjaink részei, és mi is részese lehetünk egynek bármikor. A futballisták sem kivételek.

Minden szempontból a kedvenc edzőim közé tartozott Bicskei Bertalan. A kapusból lett mesteredzőnek volt egy halálos kimenetelű autóbalesete, amikor autójával felkeveredett a járdára, elütött egy embert, aki belehalt a sérüléseibe. Bicskei volt a vétkes a balesetben, és azon túl, hogy börtönben is kellett ülnie, soha többé nem vezetett. Mindenhova a felesége szállította. 

bicskei.jpg

Bicskei Bertalannak hatalmas lelki terhet kellett cipelnie 

Törőcsik Andrásnak gyakorlatilag egy autóbaleset törte ketté a pályafutását. Az Újpest klasszisa a 46-os számú főúton szenvedett autóbalesetet. Szerencsére ő is, és társa, Polonkai Zoltán is túlélte az ütközést, az elsőbbségadást elmulasztó sofőr viszont életét vesztette. Törőcsik emiatt a balesete miatt maradt le a világválogatott meccséről, amire meghívták előzetesen. A korábbi válogatott játékosnak 2008-ban is volt egy autóbalesete, amit megúszott egy kéztöréssel. 

Torocsik_Andras2.jpg

Minden szép volt Bodnár László életében 2009-ben, amikor csapata, a Debrecen az ő hathatós közreműködésével bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A Boci becenévre hallgató védő azonban augusztus 29-én, az esti órákban halálra gázol egy kerékpárost Nyírbátorban. A biciklis ittas volt ugyan, Bodnár viszont legalább 110 km/h sebességgel hajtott, így a Nyíregyházi Városi Bíróság bűnösnek találta őt. A labdarúgó egy év felfüggesztett börtönbüntetést kapott és 250 ezer forintot is kellett fizetnie. 

Nagy Norbertnek 16 válogatottság és csupán 34 év jutott. A védő a Haladás futballistája volt, amikor egy átmulatott éjszaka után ment haza csapattársaival, a brazil Robsonnal és Németh Attilával. Nagy egy körforgalom felé tartva elvesztette uralmát a kocsija felett, és egy villanyoszlopnak csapódva árokba borult. A korábban a Ferencvárosban is játszó futballista belehalt a sérüléseibe, csapattársai sérülésekkel megúszták a balesetet. Az esetet követően a Haladás visszavonultatta Nagy 4-es számú mezét. 

Az MTK szakmai igazgatója, Garami József tekintélyes kora ellenére eddig megúszta komoly közúti baleset nélkül. A 73 éves szakember többször vétett a KRESZ szabályai ellen, így idén bevonták a jogosítványát.

15_o_garami_MI.jpgfotó: www.blikk.hu

A mester elismerte, hogy többször is figyelmetlen volt, és azt mondta, hogy miután visszaszerzi vezetői engedélyét, már figyelmesebb lesz az utakon is. 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.05.22. 11:02

Címkék: foci képek csapat labdarúgás bicskei bertalan törőcsik bodnár lászló nagy norbert garami józsef

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr705312538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dayan 2013.05.23. 23:25:30

Fodor Imre furcsa balesetben halt meg, igaz nem vezetés közben, mivel kifogyott a benzin az autójából, Májer Lajos (UEFA döntőben a gólszerző) is gyalogosként lett baleset áldozata.
süti beállítások módosítása