HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Árvíz idején osztotta a pofonokat


micskó.jpg

Micskó Sándor gyűjti az öveket. 26 évesen kettő van neki, de mivel ökölvívóról van szó, ez már nagy szám. MicsK.O. a legrangosabb világszervezet, a WBC (World Boxing Council) regionális bajnoka.

Micskó Sándor egy igazi gentleman - nyilván nem ez jut először az ember eszébe egy ökölvívóról, aki a pofonokat osztja a ringben (egyébként tényleg sok köztük az úriember). Sanyi a XII. kerületi Gentlemen Fight Club vezetőedzője, de nem csak tanítványait, hanem magát is edzette egy nem kis feladatra. Él Zadarban egy Ivan Jukics nevű öklöző, aki hasonló babérokra tört, mint a mi kárpátaljai születésű honfitársunk, de mint Micskó mondta a meccs előtt, a horvát "nem volt még komolyan letesztelve". Még. Lebecsülni azonban nem lehetett őt, mert egyrészt a nagyképűség egy ökölvívó halálos ítéletét jelentheti, másrészt pedig Jukicsnak volt már egy East/West Európa-bajnoki öve. Nem mintha Sanyi nem rendelkezne egy WBF nemzetközi bajnoki címmel. 

micsko-sandor-es-hafner-ferenc-az-eredmenyhirdetes-pillanataban_82520130309231002536.jpg

A két bokszoló Jukics városában Zadarban csapott össze vasárnap 21.30 magasságában. A fordított alapállású Micskó a 7. menetben nyert technikai KO-val, de már előtte is befejezhették volna a felek, akkora fölényben volt a Profibox Promotion középsúlyú versenyzője. Jukicsot hagyni kellett próbálkozni hazai pályán, de valójában esélye sem volt.

Micskó azt mondta a meccs után, hogy ellenfele mindent megevett a meccs elejétől kezdve, ugrasztásokból és beugrásokból találta el sokszor a már második menetben vérző Jukicsot. A mérkőzésvezető többször indokolatlanul szakította meg a meccset, pontosabban azért, hogy Jukics szusszanhasson, de a hetedik menetben akkorát borult, hogy nem volt lehetőség a folytatásra. 

micsko-sandor-wbc-ivan-jukic_60420130609223803875.jpg

Micskó Sándornak 3 vereség és két döntetlen mellett ez volt a 17. győzelme, míg a nála öt évvel idősebb Jukicsnak 15 győzelem mellett ez volt az első veresége. Hiába, eddig szerencsésen válogatta az ellenfeleket.

forrás: monokli.com 

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.06.10. 10:16

Címkék: videó képek egyéni ökölvívás wbc micskó sándor wbf

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr175353507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása