HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Dzsudzsák 50


Dzsudzsák első bajnoki gólja 0:51-nél, ezt a gólt további 13 követte

2012 nyarán az andorrai vb-selejtező után kidobta a mezét a lelátóra az egyik barátomnak, Amszterdamban pedig örömmel adott aláírást egy másik barátom fiának, egy 5-3-as vereség után. Sokan elítélik őt, amiért sikeres és ki is használja ezt, de az előbbi példák mutatják, hogy ő is ember.

DVSC

Dzsudzsák Balázs Nyírlugosról jutott el odáig, hogy ha ma pályára lép a fehéroroszok elleni mérkőzésen, akkor 26 évesen már 50-szeres válogatottnak mondhatja magát. Dzsudzsák 2005-ben, 18 évesen mutatkozott be az NB I-ben, első bajnoki góljára viszont újabb egy évet kellett várni. Ezt a gólt további 13 követte, a nevét pedig az egész ország megtanulta. Még az első gólt bemutató összefoglaló szerkesztői is.

Külföld

Majd 2007 októberében egy szerződés a BEK-győztes holland csapat, a PSV Eindhoven részéről. Dzsudzsi már az első meccsén, az Ajax ellen meghálálta a bizalmat:

Ajax - PSV 0-2

A PSV 2-0-ra győzött. Itt 3 év alatt 44 gól lett a termés. Sokan szerették volna a Real, vagy a Liverpool mezében látni Balázst (idén állítólag nem sok hiányzott ahhoz, hogy utóbbi szerződtesse őt), ő végül Oroszországot, azon belül pedig az Anzsit választotta, ahonnan egy év után tovább állt a moszkvai Dinamóhoz. Moszkvában is letette névjegyét honfitársunk, de itt nem csak az ellenfélre kell figyelnie az embernek. Különben úgy járhat, mint Balázs cspattársa, Vlagyimir Rikov a Szpartak  ellen:

Sokan vitatkoznak az Oroszországba igazolás helyességén, de az a fontos, hogy Dzsudzsák válogatott karrierje nem tört meg. A végén pedig nézzétek meg, hogy mi melyik válogatott gólját tartjuk a legszebbnek a 10 közül:

gól a 94. percben

Dzsudzsák 100?

Ha elkerülik őt a sérülések, akkor jó esély van arra, hogy pár év múlva már Dzsudzsák 100 legyen egy hasonló cikk címe.

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.02.06. 10:11

Címkék: csapat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr485065168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása