HTML

Keress minket facebookon

magicmagyars

weboldalkészítés: web-solutions.hu

Sportoló reklámarcok


Mou no, Pep sí. Ez a Pepsi legújabb reklámjának a szlogenje. Ötletes, de láthatunk ennél kedvesebb reklámokat is, amelyekben sportolók szerepelnek. Itthon is voltak és vannak próbálkozások, felemás sikerrel.

Használata olyan egyszerű, mint üres kapuba gólt rúgni. Ha Détári Lajos mondja, akkor biztos így van. Döme egy hajnövesztő szer használatának egyszerűségét hasonlította mesterségéhez. Mint a kisfilm mutatja, jó reklámot még egy ilyen klasszissal sem egyszerű készíteni. Ettől persze még kinőhet az ember haja a szertől.

A Wick Atemfrei cukorkát nem egy híresség, csupán egy bunkó focikapus reklámozta közel húsz évvel ezelőtt. Nem feltétlenül kell híres labdarúgót szerződtetni ahhoz, hogy emlékezzünk egy sportos reklámfilmre, elég belevinni egy kis nyelvújítást. Szerintem az 1990-es években minden második gyerek azt hitte, hogy ez a cukor tényleg tisztíccsa a torkot. Azután szerencsére elkészült a tisztítja-féle verziót is.

Egerszegi Krisztina ötszörös olimpiai bajnok úszó, három gyermek édesanyja. Ő volt a Plussz pezsgőtabletta reklámarca a sikerei idején, később pedig joghurtot is reklámozott. Az úszókirálynő színészi tehetsége Détári Lajoséhoz mérhető, de ő csak áldozata volt ennek az ötletmentes reklámnak. 

Benedek Tibor és a többi vízilabdázó is énekelt, vagy szavalt ilyen-olyan reklámokban, aztán a Soproni marketingesei már egész jól megmozgatták a fiúkat, és nem csak a medencében, hanem a kocsmában is. A sörreklámok többsége kifejezetten jól sikerült, és Kemény Dénesék ezen a fronton is megállták a helyüket.

Berki Krisztián lovon lett olimpiai bajnok 2012-ben. Az olimpiai felkészülésben voltak kellemesebb pillanatok is. Az E.on reklámfilmjének forgatásán is tudott edzeni, de itt egy londoni rendőr igazi lován is tornáznia kellett. Szerintem nem egy rosszul sikerült darab ez sem.

Képi világát tekintve a Szerencsejáték Zrt. filmje a kedvencem, amelyben Gyurta Dániel semmi mást nem csinál, csak úszik. Nem adtak a szájába egy idétlen szöveget, és poénkodnia sem kellett. A képek önmagukért beszélnek, akárcsak Dani eredményei.

Női kézilabdázóink a kritikán aluli mosópor-reklámok egyikébe csöppentek bele, és szegény Görbicz Anitának még meg is kellett szólalnia benne. De legalább a mezek tényleg hófehérek lettek. Reméljük, hogy a Győr klasszisa az új mez helyett egy számára új trófeának örülhet majd a szombati Larvik elleni Bajnokok Ligája-döntő után.

SZERZŐ: vincent1
DÁTUM: 2013.05.07. 16:16

Címkék: video reklám csapat egerszegi krisztina görbicz anita gyurta dániel berki krisztián détári lajos

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magicmagyars.blog.hu/api/trackback/id/tr65286075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ifjú padavan 2013.05.08. 14:54:56

Egyrészt nem a torkot, hanem az orrodat is tisztíccsa (nem csak segít ha fáj a torkod, hanem ...). Másrészt mi az, hogy szerencsére elkészült a tisztítja-féle verziót (sic!) is? Annak a reklámnak pont az volt a bája, hogy tisztíccsa volt benne, és iszonyú hülyeség volt megcsinálni a tisztítja-féle verziót. A tisztíccsa miatt emlékszünk rá még 20 év után is. Ma is szállóige, hogy az orrodat is tisztíccsa. Ha eleve tisztítjával készült volna, már senki nem emlékezne rá.
süti beállítások módosítása